Over Special Air Services B.V.

pilot

WIE ZIJN WIJ?

Special Air Services B.V. is een groot bedrijf in de General Aviation (kleine luchtvaart), gevestigd op Vliegveld Teuge en Vliegveld Lelystad. Niet alleen worden er vlieglessen bij Special Air Services B.V. verzorgd; Special Air Services B.V. is ook gespecialiseerd in luchtreclame, rondvluchten, charters en diverse overheidsvluchten, waaronder brandweerpatrouillevluchten.

DE VLOOT

De vloot van Special Air Services B.V. kent diverse vliegtuigtypes: Cessna 172, Cessna 150, Piper PA-28 "Archer", Piper PA-18 "Super Cub", SR22 Cirrus en diverse Cirrus SR-22 toestellen. Er wordt gelest met de Cessna 150 en de Cessna 172. Deze vliegtuigen zijn zeer geschikt voor vlieginstructie omdat instructeur en leerling naast elkaar zitten.

VLIEGSCHOOL

De laatste tijd merken we dat de vraag naar vlieglessen is gestegen. Onze vliegschoolafdeling is daardoor enorm gegroeid evenals het instructeurs- en leerlingenbestand. We werken met schema dat ervoor zorgt dat er op vaste dagen vaste instructeurs beschikbaar zijn. Dat biedt de leerling duidelijkheid en vastigheid, omdat de leerling vaak op dezelfde dag in de week lesneemt. Voor de vliegschool is een nieuwe naam gekozen namelijk Special Air Academy.

KOM EENS LANGS

Wilt u meer weten over Special Air Services B.V. en haar producten dan kunt u altijd langskomen. De koffie staat 7 dagen per week klaar. Zie de pagina "Contact" voor route-informatie naar Special Air Services B.V.